Derekegyház időjárása

A megalakuláskor az elnökségi tisztséget Török Ferenc látta el az elnökség tagjai Balogh János, Györgyi Balázs, Tokai István és Gyukics József voltak. Később Balogh János lemondásával Borbás István került az elnökségbe. 2012-ben tisztújító közgyűlés keretein belül az elnöki posztra  Kóbor Gézát, elnökségi tagoknak Vidáné Barna Gabriellát, Tokai Istvánt, Gyukics Józsefet és Gál Sándort választották meg. Az ellenőrző bizottság a megalakulás óta változatlanul Kiss Antal, Szabó Imre és Soós Csaba tagokból áll.

2019. 06. 14-én tisztújító Közgyűlést tartottunk.

Az egyesület elnöke: Fodor László

Titkár: Gólián Béláné

Elnökségi tagok: Kerekes Attila, ifj. Tóth Antal, Gyevi-szabó Imre

 Felügyelő Bizottság elnöke: Hevesi Lajos

 Felügyelő bizottság tagjai:: Szabados Gábor és Vidovics Lajos

Fegyelmi Bizottság elnöke: Schrantz Viktor

Felügyelő Bizottság tagjai: ifj. Tóth János, Molnár Sándor, Körmendi László és Pintér Tamás

Tagsági jogviszony a belépési nyilatkozat elnökséghez történő benyújtásával kezdeményezhető.

Tagságunk felépítése:

  • Felnőtt tagok lehetnek azok a 18. életévüket betöltött személyek, akik az egyesület alapszabályában foglalt feltételeknek megfelelnek. Belépésük az elnökséghez benyújtott és általuk elfogadott belépési nyilatkozat megtétele után az  egyszeri működési hozzájárulás (összege jelenleg 5.000,- Ft) és a belépés évére vonatkozó tagdíj (összege jelenleg 2.000,- Ft)  megfizetésével lehetséges.
  • Ifjúsági tagok lehetnek azok a 12. életévüket betöltött de 18. életévüket még be nem töltött személyek, akik az egyesület alapszabályában foglalt feltételeknek megfelelnek és rendelkeznek írásos szülői hozzájárulással. Abban az évben, amelyben a tag betölti a 18. életévét már felnőtt horgásznak számít. Belépésük az elnökséghez benyújtott és általuk elfogadott belépési nyilatkozat megtétele után az  egyszeri működési hozzájárulás 50%-nak (összege jelenleg 2.500,- Ft) és a belépés évére vonatkozó tagdíj 50%-nak (összege jelenleg 1.000,- Ft)  megfizetésével lehetséges.
  • Gyermek tagok lehetnek azok a 3. életévüket betöltött, de 12. életévüket még be nem töltött személyek, akik az egyesület alapszabályában foglalt feltételeknek megfelelnek és rendelkeznek írásos szülői hozzájárulással. Abban az évben, amelyben a tag betölti a 12. életévét már ifjúsági horgásznak számít. Belépésük az elnökséghez benyújtott és általuk elfogadott belépési nyilatkozat megtétele után díjmentesen lehetséges.